KIES DE IDEALE COMBINATIE VOOR JE KIND

Multicare & Airgosafe

 

Multicare in combinatie met de Airgosafe Topper maakt dat je een bijzonder ademend geheel krijgt, volledig allergievrij, en vooral makkelijk en snel te reinigen.

 

De Multicare Matras is een 100% allergievrije matras met de unieke LPHV schuim zorgt voor een optimale ondersteuning van het lichaam met viscoelastische werking.

Hé Bamboo & Airgosafe

 

Hé Bamboo in combinatie met de Airgosafe Topper maakt dat je een bijzonder ademend geheel krijgt, maar vooral een matras die 100% natuurlijk is.

 

Bamboe bevat uit zichzelf een uniek bestanddeel dat schimmels en schadelijke bacteriën voorkomt en verdrijft. Samen met de unieke 3D-hoogventilerende matrasboord is deze matras van nature een antibacteriële werende matras.

ALL IN 1 – Safe Awake

 

Geen losse topper maar alles in 1 matras? Dat kan met de Safe Awake! Deze matras combineert de luxe schuim met de open 3D structuur van de Airgosafe in één matras.

 

Geen aparte topper maar wel de ademende en ventilerende capaciteit van de Airgosafe die verwerkt is in deze matras. Een uniek geheel, speciaal samengesteld door ABZ.

Medicott & Airgosafe

 

De Medicott matras in combinatie met de Airgosafe Topper? Dan kies je voor een degelijk slaapcomfort en optimale ventilatie, waarvan de hoes ook in de wasmachine kan.

 

De medicott hoes zorgt voor een goede verdeling van lucht en vocht, waardoor uw kind altijd in een gezonde omgeving zal slapen.