Meer lezen?

Volg ons om op de hoogte te blijven:

Veiligheidstips bij het kiezen van de babymatras

Een pasgeboren baby brengt het grootste deel van de dag door in zijn of haar bedje. Het spreekt dus voor zich dat een gezonde en veilige slaapomgeving zeer belangrijk is. We geven je graag enkele tips mee:

Kies de juiste maat
Om een veilige slaapomgeving te garanderen is het nodig dat de matras perfect op maat is van het babybed. Indien er te veel plaats zou ontstaan tussen de spijlen of randen van het bed zou het babytje kunnen wegglijden en vastgeklemd raken. 

Kies voor een stevige matras
Een te zachte matras zou betekenen dat de baby er te diep in kan wegzakken. Dit kan de ademhaling belemmeren en de temperatuur doen oplopen. 
Bij ABZ zijn alle matrassen conform de Europese regels en ben je er zeker van dat de matras voldoende stevig is voor jouw baby. 

Kies voor de matras die bij jou past
ABZ heeft een uitgebreid gamma aan babymatrassen. We hebben een “ademende” collectie, waarbij een maximale luchtdoorlaatbaarheid van de matras aangeboden wordt. We hebben ook waterdichte matrassen die dan vooral ook op de anti-allergische eigenschappen inspelen. Matrasjes opgebouwd uit ecologisch verantwoorde materialen maken ook deel uit van de ABZ-collectie, enz…
Kies vooral wat jij belangrijk vindt en de kwaliteit waar jij je veilig bij voelt.

Wij gebruiken cookies om het aantal bezoeken op deze website te meten -- Meer info