Orka matras

Waarom kiezen voor de orka matras?

Orka’s hebben een waterafstotende huid net zoals de orka matras van ABZ. Hierdoor blijft de kern van de orka matras beschermd tegen allerlei allergenen en andere beestjes die daar niet thuis horen. De orka matras is ook bijzonder onderhoudsvriendelijk. Dit is erg handig als je kindje last heeft van reflux of midden in de zindelijkheidsperiode zit. De orka houdt ervan om even afgeveegd te worden met een sopje van water en zeep. Een schone allergeenvrije matras, dat is de orka matras van ABZ!

Anti-allergische matras

De orka matras is een wetenschappelijk onderbouwde matras met een eigen ontwikkeld schuim en unieke hoes. Het is een kroon op het werk voor jarenlang onderzoek en ontwikkeling.
De matras is ökotex 100 klasse 1 gecertificeerd.

1

Anti-allergische hoes

De hoes is vervaardigd uit een soepel, speciaal geweven textiel en is aan één zijde ‘gecoat’. Deze coating is ademend: het transpiratievocht en de overtollige warmte worden afgevoerd. De stof werkt als een huid: waterdamp moleculen kunnen erdoor, maar vloeistof-moleculen, bacteriën en allergenen worden tegengehouden. De orka matras is daarom ook geschikt voor kinderen met eczeem.

De orka matras wordt aanbevolen door de Astma en Allergiekoepel.

2

Ondoordringbaar

De hoes van de orka matras is ondoordringbaar en dus heel makkelijk af te vegen met een sopje! Ook afneembaar en wasbaar op 60°C.

3

Unieke matraskern

De matrassen bestaan uit een uniek ontwikkeld schuim: LPHV (Low Pressure, High Ventilation). Dit betekent dat de druk optimaal verdeeld wordt. Voor baby’s is dit een belangrijk hulpmiddel om achterhoofdafplatting te helpen voorkomen of beperken.

Ontdek de andere bestsellers van ABZ

Vind een winkel in je buurt

ABZ wordt verdeeld door een 100tal winkels in verschillende landen.
Je kan onze matrassen en accessoires terugvinden in een winkelpunt in je buurt of online.