blank
blank
blank
blank
blank
blank
blank

Ben je op zoek naar een andere of een specifiek type matras? Bekijk al onze beestig goeie matrassen!

ABZ: beestig goeie matrassen
Guido Claerbout - zaakvoerder ABZ

“Welke eisen stel je aan je eigen matras? Laat je kind het niet met minder doen. Een opgroeiend kind heeft een ondersteunende matras nodig om later een goede houding te hebben en lichamelijke klachten te voorkomen. Jouw kind is in volle groei en daar besteedt ABZ alle aandacht aan.”
– Guido Claerbout, zaakvoerder ABZ

Ik ben op zoek naar...

blankZweet jouw zoon of dochter veel ’s nachts? Dan kies je best een matras die goed ventileert. In dit geval raden wij een matras met pocketveren aan, zoals de Kangoeroe of de Wallaby. Pocketveren zijn apart verpakte veren die verbonden worden met elkaar. Naast een uitstekende ventilatie bieden pocketveren een heel goede flexibiliteit aan de matras waardoor je kind heel comfortabel zal slapen. 

Tip: combineer gelijk welke ABZ matras met een Airgosafe matrastopper van ABZ. Door de luchtdoorlaatbare laag zorg je ervoor dat je kind minder zal zweten.

ABZ panda kleinABZ heeft in zijn collectie een resem matrassen waarvan de hoes uit natuurlijke tencel- of bamboevezels bestaat. Wens je een 100 % natuurlijke matras, dan kies je best voor de Panda matras van ABZ. De kern wordt gemaakt uit natuurlijke ricinus olie, de hoes bestaat uit bamboevezels.

ABZ zwarte panter en tijger kleinEen goede matras is essentieel voor eencorrect ondersteunende ergonomische houding van je kind. Vind je de stevigheid van een matras erg belangrijk? Kies dan voor een koudschuimmatras in de familie van de katachtigen: de Zwarte Panter of Tijger zullen je kind vergezellen gedurende zijn volledige opgroei.

ABZ orka kleinHeeft je kind vaak een lopende neus? Misschien werden er reeds allergieën vastgesteld bij jouw kind? De best anti-allergene matras is de Orka matras. Door de ondoordringbare hoes krijgen allergenen geen kans om zich in de matraskern te nestelen. Daarenboven is de matras heel onderhoudsvriendelijk: met een simpele veeg met water en zeep is de matras zo weer proper.

ABZ orka kleinDe meeste matrassen van ABZ hebben een afneembare hoes. Deze zijn allemaal wasbaar op 60°C in de wasmachine.

Zit je kind midden in de zindelijkheidsperiode? Dan is de Orka matras de beste keuze! De matras is heel onderhoudsvriendelijk: met een simpele veeg met water en zeep is de matras zo weer proper. Ideaal bij herhaaldelijke ongelukjes ’s nachts.

ABZ logeermatrasBen je op zoek naar een logeermatras dan kan je kiezen tussen de Bruine Beer en het Lieveheersbeestje. Het Lieveheersbeestje past perfect in een bedlade.

Heb je een goede matras gekozen? Dan kan je deze combineren met een kwalitatief kussen, dekbed, matrasbeschermer en hoeslaken. ABZ heeft een waaier aan accessoires die ervoor zullen zorgen dat je kind een heerlijke nachtrust zal hebben.

Tip: combineer je matras met een Airgosafe matrastopper van ABZ. Airgosafe is de best ventilerende matrastopper op de markt, en werkt tevens als matrasbeschermer.

Nieuws over kinder- en tienermatrassen

Vind een winkel in je buurt

ABZ wordt verdeeld door een 100tal winkels in verschillende landen.
Je kan onze matrassen en accessoires terugvinden in een winkelpunt in je buurt of online.

ABZ vind een dealer