De panda matras van ABZ

is de ideale babymatras.

Waarom kiezen voor de panda matras?

Weet je niet goed welke matras je moet kopen voor je baby? Of hoe je moet beginnen met kiezen in het grote aanbod aan babymatrassen? Dan hebben we de oplossing voor jou. Onze panda matras bevat tal van eigenschappen die de matras vormen tot de ideale babymatras. Wat die eigenschappen nu precies zijn en waarom ze ideaal zijn voor jouw baby legt Ellen, mama van 3, graag aan je uit in dit korte filmpje.

Ontdek de Airgosafe familie

Combi Witte panter

ABZ witte panter

Combi Bruine beer

blank

Bij

ABZ bij

Ben je op zoek naar een andere of een specifiek type matras? Bekijk al onze beestig goeie matrassen!

ABZ: beestig goeie matrassen

Waarmee rekening houden bij het aanschaffen van een babymatras?

1

Kies voor een veilige matras

Dat is logisch. Maar wat maakt een matras veilig? Zorg ervoor dat de matras de juiste afmeting heeft. Rondom de matras mag er niet meer dan 2 cm ruimte overblijven. Ook moet het matrasje voldoende stevig zijn. De matras mag niet te zacht zijn omdat je baby er anders in kan wegzakken. Vanzelfsprekend voldoen alle ABZ matrassen aan deze eisen. Ook is het belangrijk dat je kindje steeds op zijn rugje slaapt en dat het gezichtje van je kindje vrij blijft. Bovenop het matrasje kan je ook een Airgosafe matrastopper leggen die zorgt voor voldoende ventilatie.

Kijk welke soorten babymatrassen er zijn

We zijn er ons van bewust dat de keuze van een goede babymatras geen gemakkelijke opgave is. Ons advies is kies een matras waar jij je goed bij voelt en die aansluit bij jouw verwachtingen. Hou je van een goed luchtdoorlaatbare matras voor je kind, dan kan de Bij matras je zeker bekoren. Zitten allergieën in de genen of wil je een onderhoudsvriendelijke matras, kies dan beslist voor de Orka matras. Wens je een ecologische matras, neem er dan eentje waarvan de hoes uit tencel- of bamboevezels bestaat. 

Als kiezen moeilijk is dan hebben we voor jou ook de ideale Panda matras. Er is voor elk wat wils!

2

3

Let op normeringen

De ABZ matrassen voldoen aan de strengste normen. Logisch ook, want het gaat om onze kinderen! ABZ kiest steeds voor materialen die voldoen aan de strenge Oekotex-normen. Elk product van ABZ is ook uniek in zijn soort. We werken samen met universiteiten in heel Vlaanderen om wetenschappelijk onderbouwde producten te bekomen. Dit maakt ABZ, al bijna 100 jaar, tot dé slaapspecialist in de markt met zorg voor elke baby en tiener.

Accessoires voor babymatrassen

Naast matrassen, heeft ABZ ook een waaier aan accessoires in zijn collectie. Wens je de matras te beschermen tegen ongelukjes of is je kindje toe aan een kussen of dekbed, dan zal je bij ABZ zeker vinden wat je nodig hebt.

4

Vind een winkel in je buurt

ABZ wordt verdeeld door een 100tal winkels in verschillende landen.
Je kan onze matrassen en accessoires terugvinden in een winkelpunt in je buurt of online.

ABZ vind een dealer