de airgosafe technologie van ABZ

Met de airgosafe technologie hebben we een unieke matrastopper ontwikkeld. Met de airgosafe topper creëren we een optimaal “ademende” effect. De airgosafe topper kwam trouwens als beste uit de test! Met een ventilatiecapaciteit van 2013 liter/m²/seconde halen we veruit de beste score tegenover vergelijkbare producten. In 2020 kregen we van de Nederlandse Consumentenbond 10/10 op de test!

De unieke samenstelling van de Airgosafe topper

abz-ademend en ventilerend

Ademend en ventilerend

Met een ventilatiecapaciteit van meer dan 2000 liter/m² per seconde is de Airgosafe Topper de best ventilerende topper die er op de markt te vinden is! (ISO 9237)

blank

Wasbaar op 60°C

De topper is in zijn geheel wasbaar op 60°c. Wil je de binnenkern toch apart wassen, dan kan je deze door de ritssluiting eenvoudig uit de 3D hoes halen en wassen.

abz-sinds 1921

Producent sinds 1921

Na bijna 100 jaar ons te specialiseren in baby en tienerslaapcomfort, mogen we ons specialisten noemen in het ontwikkelen en produceren van slaapcomfort.

abz-anti-huisstofmijt

Anti-huisstofmijt

Door de gebruikte materialen is deze topper anti huisstofmijt. Je baby slaapt dus in een gezond, ventilerend slaapklimaat.

abz-kies de juiste matras

Kies de juiste matras

Wanneer je de juiste matras voor uw baby gekozen hebt, past de Airgosafe topper er altijd op door de universele maat. Alles blijft mooi bij elkaar door het Airgosafe Hoeslaken te gebruiken.

abz-klimatiserend

Klimatiserend

Het slaapcomfort van je baby moet niet enkel ventilerend zijn maar ook klimatiserend. Dat is belangrijk tegen oververhitting, en het zorgt er ook voor dat je baby het de eerste maanden niet te koud krijgt.

Airgosafe producten

ABZ - Airgosafe matrastopper

Matrastopper

De Airgosafe topper kan gebruikt worden op elke babymatras. De topper is verkrijgbaar in standaardmaten maar kan ook op maat gemaakt worden.

Het is de beste baby matrastopper op de markt door onder andere de ongeëvenaarde hoeveelheid ventilatie in de topper (2013 liter lucht/m²/ seconde). De topper zorgt voor een aangenaam en gezond slaapklimaat en reguleert de temperatuur van je baby om oververhitting en verkoeling tegen te gaan.

Ook voor tieners en volwassenen is deze topper interessant. De unieke ventilerende eigenschappen zorgen er voor dat je lekker slaapt. Deze topper gaat het nachtelijk zweten tegen en dient tevens als matrasbeschermer om de matras van alle vocht te beschermen.

Beschikbare maten: 40×80, 60×120, 70×140, 70×150, 90×200, 140×200, 160×200, 180×200

Combi matras Witte panter + airgosafe

Met de Combi matras Witte Panter + Airgosafe heb je een kwaliteitsvolle matras en de Airgosafe toppermatras in 1.

Beschikbare maten: 60×120, 70×140, 70×150

ABZ combimatras
ABZ - Airgosafe hoeslaken

Hoeslaken

Een hoeslaken is vrijwel net zo belangrijk als een goed matras. Al is je matras nog zo goed, als je een slecht hoeslaken hebt, zal je niet lekker slapen. Een goed hoeslaken neemt het nachtelijk zweten op en heeft als functie deze zo snel mogelijk te verdelen over het geheel slaapcomfort, zodat deze goed kan ademen en ventileren.

Het Airgosafe hoeslaken zorgt voor goede ventilatie en vochtopname en laat je zo lekker slapen. Het blijft ten slotte het eerste contact van je slaapcomfort en daarom niet onbelangrijk.

Beschikbare maten: 40×80, 60×120, 70×140, 70×150

Wetenschappelijk getest

De Airgosafe topper is vooral een praktisch en hygiënisch product waar je baby comfortabel op slaapt, ondersteund door het aller belangrijkste: een goed matrasje voor je baby! We blijven er bij dat een baby op zijn rug moet slapen waar we je dus ook bewust van willen maken. Als er per toeval toch een onbewaakt momentje zou zijn, en je baby zich op zijn buik zou draaien, is een ademende baby-matrastopper wel beter dan enkel en alleen een matras.

ABZ is ISO 9237 Certified
ABZ - centexbel
ABZ - Wetenschappelijk getest
testoordeel consumentenbond airgosafe

Ontdek meer over Airgosafe


Vind een winkel in je buurt

ABZ wordt verdeeld door een 100tal winkels in verschillende landen.
Je kan onze matrassen en accessoires terugvinden in een winkelpunt in je buurt of online.

ABZ vind een dealer