KM001 - Multicare Matras warmste week en logo

Multicare for life

MULTICARE FOR LIFE

Een actie voor Music for Life van Studio Brussel.

 

Er was eens…

een jong koppeltje. Net mama en papa geworden en helemaal klaar om hun baby te tonen aan de buitenwereld. Trots stelden ze hun pasgeboren kindje voor aan grootouders, vrienden en familie. Zalige en onbeschrijfelijke momenten. Zo verloopt het gelukkig meestal.

Soms, heel af en toe, wordt er ook een sterrenkindje geboren. Een moment waarbij de wereld even stil staat voor de ouder. Ook een sterrenouder is fier op dat voor hem/haar volmaakte kindje. Herinneringen worden vastgelegd. Foto’s die de ouder met veel trots wil laten zien aan iedereen. En hiervoor is er Boven de wolken. Zij zetten zich in om die eerste en meestal ook enige momenten van een sterrenbaby en zijn familie vast te leggen. Steeds op een heel respectvolle en niet shockerende manier. Het hele Boven de wolken – team doet dit volledig gratis, met hart en ziel, en gewoon omdat ze dit willen doen. Op die manier helpen ze het verdriet van een sterrenouder verlichten en zorgen ze voor kostbare herinneringen.

ABZ heeft eindeloos veel respect voor deze vrijwilligers en wil er graag een steentje aan bijdragen. Tot en met 24 december schenken wij 5 EUR per verkochte Multicare White on Top matras (10 EUR per tienermatras White on Top) aan Boven de wolken. Ook gewoon omdat wij dit willen doen.

Koop nu een Multicare White on Top Matras

Wil jij het Boven de wolken – team graag een duwtje in de rug geven en een Multicare White on Top matrasje aankopen, wend je dan tot volgende dealers, op hun webshop of in 1 van hun winkels:

      

 

meer weten over Boven de wolken: www.bovendewolken.be 

KM001 - Multicare Matras HI RES warmste week