Anti Refluxkussen

De tijk bestaat uit natuurlijke bamboevezels die zorgen voor een gevoel van welzijn
en biedt de ideale oplossing voor kinderen met allergieën. De kwalitatieve polyether vulling heeft de eigenschap om stevig te zijn, veerkrachtig en vormvast.

 

Bamboe bevat uit zichzelf een uniek bestanddeel dat schimmels en schadelijke bacteriën voorkomt en verdrijft. Bamboevezels hebben een sterk absorberende (microscopische) gaatjes structuur waardoor deze stof van bamboe steeds fris en ‘ademend’ aanvoelt.

 

Kiezen voor bamboe betekent ook kiezen voor een beter leefmilieu; bij de verbouwing van bamboe worden geen pesticiden ingezet en het product is volledig biologisch afbreekbaar!

Anti Reflux hoofdkussen ABZ

Airgosafe Hoofdkussen

Het Airgosafe Hoofdkussen is zoals het Airgosafe matras het best ademende hoofdkussen. Door de volledig ventilerende hoes in 3D ben je zeker van een comfortabele en droge ligging. Heeft een zeer goed microklimaat, wat een goede verluchting en uitstekend vochttransport met zich meebrengt.

De vulling bestaat uit superzachte Luxorel-kussenvulling, bestaande uit duizenden non-allergische donsachtige luxorel-vezelbolletjes.

De hoes en vulling zijn wasbaar op 60°C

Airgosafe Hoofdkussen ABZ KS04

KID Hoofdkussen – Luxorel

De vulling van ‘KID’ bestaat uit superzachte luxorel-kussenvulling, bestaande uit duizenden non-allergische donsachtige luxorel-vezelbolletjes.

Kenmerken luxorel-kussen: voegzaam, veerkrachtig, doorademend en zacht. De tijk is ademend

Dit kinderkussen is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar en behoudt langer zijn vorm indien het elke dag even opgeschut wordt

Hoofdkussen voor kinderen met luxorel KS248