Bienvenue à ABZ! 
Wij helpen je graag in de zoektocht naar de matras die perfect bij jouw baby, kind of tiener past. In onze beestig goeie matrassencollectie hebben wij voor elk wat wils; matrasjes met een grote luchtdoorlaatbaarheid, waterdichte matrassen, ecologisch verantwoorde matrassen, enz…

slogan kader NL

We nemen je graag mee achter de schermen! Mia laat je zien hoe het productieproces verloopt. Met de grootste aandacht voor kwalitatieve en veilige materialen produceren we alle matrassen in België, in de werkplaats van ABZ in het Limburgse Pelt. 

blank
blank

De airgosafe technologie biedt de veiligste slaapoplossing voor baby’s en kinderen. Dankzij de airgosafe technologie zijn we er in geslaagd om een “ademende” matrastopper te ontwikkelen.

Elke ABZ matras kan gecombineerd worden met onze airgosafe matrastopper. Zelfs de maatwerkmatrasjes!  De airgosafe matrastopper kwam als beste uit de test met een ventilatiecapaciteit van 2013 liter/m²/seconde! 

Onze matrastopper kreeg dan ook de hoogste score 10/10 op een test door de Nederlandse Consumentenbond!

 

 

Nouvelles d'ABZ

Trouvez un magasin dans votre région

Alle matrassen en accessoires van ABZ kan je aankopen bij één van onze officiële dealers. Zoek hier naar het dichtsbijzijnde verkooppunt in jouw buurt!