Elk dier in de beestenboel staat voor een unieke matras in de ABZ collectie. Ontdek de broertjes Kangoeroe en Wallaby, ze springen heel de dag vrolijk in het rond en staan dan ook voor kwaliteitsvolle pocketveermatrassen. Onze sterke vriend de Mammoet staat voor degelijkheid en een sterke en stevige matras. Wil je graag heel onze beestenboel ontdekken zoals de Luiaard, het Stokstaartje en het Lieveheersbeestje?

 

Scroll gewoon een beetje verder naar beneden en ontdek elk diertje!

MAMMOTH / MAMMOET
Bonnell Veren Matras

De mammoet mag dan al prehistorisch zijn, bonnelveren zijn dat nog lang niet.
De bonnelveren van de Mammoet matras zijn conisch gevormd en zorgen voor een lange levensduur en bijzonder hoog draagvermogen. Een mammoet zal de matras net niet kunnen dragen, maar je kleintje in volle groei gelukkig wel. Ook zorgen de veren voor een goede ventilatie van de matras.

De hoes bestaat uit Tencel, is net zo zacht als een babymammoet en bezorgt je kind een natuurlijke en comfortabele slaap. De kern bestaat uit bonnelveren afgedekt met polytherschuim van 25 kg/m³. De bestikte TENCEL hoes is antiallergisch, afneembaar en wasbaar op 60°C.

Ontdek de unieke Tencel Hoes!

Tencel

SLOTH / LUIAARD
Latex 60

Luiaards leven in een subtropisch klimaat in Zuid-Amerika en hangen het grootste deel van de dag in een boom. Niet toevallig gaat de keuze van de Luiaard matras uit naar 100 % latex en bestaat de hoes uit houtvezels van TENCEL. De latex geeft de matras een duurzame elasticiteit en flexibiliteit en bestaat uit geperforeerde kanalen voor een goede ventilatie. Slaapt jouw kind op een Luiaard matras? Dan wil dit niet zeggen dat je kind lui is. Alhoewel, als je kind slaapt, dan mag hij best wel een beetje lui zijn, is het niet?

De kern bestaat uit 100 % latex.
De bestikte TENCEL hoes is antiallergisch, afneembaar en wasbaar op 60°C.

Ontdek de unieke Tencel Hoes!

Tencel

BROWN BEAR / BRUINE BEER
Polyether 25

Bruine beren staan symbool voor kracht en moed, en zijn gekend voor hun stevige
lichaamsbouw. De Bruine Beer matras bestaat uit stevig en hoogwaardig polyetherschuim en blijft vormvast. Bruine beren houden jaarlijks hun winterslaap. Wedden dat jouw kleintje ook zo diep kan slapen ’s nachts?

De kern bestaat uit polyetherschuim 25 kg/m³.
De afneembare hoes bestaat uit bestikte dubbeldoek en is wasbaar op 60°C.

TIGER / TIJGER
Koudschuim HR 40

Tijgers zijn indrukwekkende en prachtige dieren, ze kunnen tot 6 meter ver springen en supersnel sprinten. Is jouw kind ook zo een kanjer? Of toch een beetje? Dan verdient hij ook het allerbeste. Ook kanjers hebben op tijd en stond hun bedje nodig. Daarom is ook de keuze van een goede matras erg belangrijk. De Tijger matras bestaat uit koudschuim met een zeer hoge densiteit. Ideaal voor kinderen in volle groei en die een duurzame en elastische matras nodig hebben. Daarenboven is deze matras erg vochtregulerend en dus geschikt voor kinderen die hevig transpireren.

De kern bestaat uit koudschuim HR 40 kg/m³.
De afneembare hoes bestaat uit bestikte dubbeldoek en is wasbaar op 60°C.

KANGAROO / KANGOEROE
Pocketveren met HR 40

Kangoeroes zijn sociaal en beschermend ten opzichte van hun familie. Mama kangoeroes houden hun jongen maandenlang in hun buidel tot ze groot en sterk genoeg zijn. Het liefst van al zou jij je kindje in de beginperiode ook nog graag zo dicht mogelijk bij jou houden, maar soms moet je Hem ook de nodige rust gunnen en in zijn eigen bedje leggen. Een goede matras is noodzakelijk om je kind een goede slaap te bezorgen. De Kangoeroe matras bestaat uit afzonderlijk verpakte springveren die met elkaar verbonden zijn. Deze veren zorgen voor een optimaal ligcomfort en bezorgen de matras een goede flexibiliteit en ventilatie. De kangoeroematras is in vergelijking met zijn kleiner broertje, de Wallaby matras, extra duurzaam door de hoge densiteit van de koudschuim die gebruikt wordt.

De kern bestaat uit pocketveren afgedekt met koudschuim van 40 kg/m³.
De bestikte TENCEL hoes is anti-allergisch, afneembaar en wasbaar op 60°C.

Ontdek de unieke Tencel Hoes!

Tencel

WALLABY 
Pocketveren met SG 30

wallaby is het kleine broertje van de kangoeroe. Een goede matras is noodzakelijk om je kind een goede slaap te bezorgen. De wallaby matras bestaat uit afzonderlijk verpakte springveren die met elkaar verbonden zijn. Deze veren zorgen voor een optimaal ligcomfort en bezorgen de matras een goede flexibiliteit en ventilatie. Net als het jong van de wallaby zal je kind op een dag groot genoeg zijn om de wijde wereld in te springen. Met de wallaby matras zorg jij voor de ideale “springplank” naar die grote wereld.

De kern bestaat uit 144 pocketveren afgedekt met polyether van 30 kg/m³.
De bestikte TENCEL hoes is antiallergisch, afneembaar en wasbaar op 60°C.

Ontdek de unieke Tencel Hoes!

Tencel

WHITE PANTHER / WITTE PANTER
Koudschuim HR 30

Witte panters behoren tot de familie van de katachtigen en zijn gekend als groot, slim en uniek in hun soort. Net als de witte panter is ook jouw kindje uniek en verdient je baby het allerbeste. Baby’s slapen veel, in het begin wel tot 15 à 20 uur per dag. Daarbij is een goede matras essentieel voor een goede nachtrust en de ontwikkeling van je kind.

 

De Witte Panter matras bestaat uit koudschuim met een hoge densiteit. Ideaal voor baby’s in volle groei. Daarenboven is deze matras bijzonder vochtregulerend en dus geschikt voor baby’s die hevig transpireren. Op een witte panter matras zal je baby zich in slaap kronkelen en spinnen als een kat.

De kern bestaat uit koudschuim HR 30 kg/m³.
De bestikte TENCEL hoes is antiallergisch, Afneembaar en wasbaar op 60°C.

Ontdek de unieke Tencel Hoes!

Tencel

BLACK PANTHER / ZWARTE PANTER
Koudschuim HR 40

Alle stoere kids verdienen een Zwarte Panter matras! Zwarte panters zijn gekend als actieve, grote en gespierde katachtigen die meesters zijn in het jagen. Jagen is vermoeiend, dus moet de zwarte panter op tijd en stond even recupereren op een rustig plekje. Ook actieve kinderen hebben hun slaap hard nodig. Daarbij is een goede matras essentieel voor een goede nachtrust en de ontwikkeling van je kind. De Zwarte Panter matras bestaat uit koudschuim van een ZEER hoge densiteit. Ideaal voor kinderen die in volle groei zijn en een erg duurzame en elastische matras nodig hebben. Daarenboven is deze matras is BIJZONDER vochtregulerend en dus geschikt voor kinderen die hevig transpireren. Ook al leeft de zwarte panter vooral ’s nachts om te jagen, wees gerust dat je oogappel ‘s nachts zal slapen als een roos.

 

De kern bestaat uit koudschuim HR 40 kg/m³.
De bestikte Tencel hoes is antiallergisch, afneembaar en wasbaar op 60°C.

Ontdek de unieke Tencel Hoes!

Tencel

MEERKAT / STOKSTAARTJE
Oprolmatras

Stokstaartjes zijn ervoor gekend om goed voor elkaar te zorgen. De oudsten zijn waakzaam en staan veel op de uitkijk. Zo kunnen ze zich erg lang maken door op hun achterste pootjes te staan. Maar als het nodig is en er dreigt gevaar, kunnen ze zich snel klein maken en zich in holen verschuilen. De rolmatras (Stokstaartje
matras) is ook gemakkelijk op te rollen. Door zijn kleine omvang kan je deze matras gemakkelijk vervoeren zodat je kan gaan waar je maar wil. Met het Stokstaartje matras wordt gezorgd voor je kindje en kan je kind op elk moment, waar je ook wil, genieten van een comfortabele slaap.

 

De kern bestaat uit polyetherschuim met een densiteit van 20 kg/m³.
De hoes bestaat uit damast en is niet afneembaar.

LADYBIRD / LIEVEHEERSBEESTJE
Bedladematras

Lieveheersbeestjes zijn niet alleen erg nuttige diertjes die worden ingezet als biologisch middel in serres, ze bevinden zich het liefst in spleten, zeker als het wat kouder wordt. Zoek je een geschikte logeermatras? De lieveheersbeestjes matras doet zeker dienst als bedladematras en is handig voor alle logeerpartijtjes onder vriendjes. Ook is deze matras behandeld tegen huistofmijten.

De lieveheersbeestjes matras is met overtuiging een nuttige matras voor iedereen!
De kern bestaat uit polyetherschuim 20 kg/m³.
De hoes is vast en niet wasbaar.