ABZ Babyboom Beurs

Bezoek ons op Babyboom

Bezoek ons op Babyboom

Het is bijna zover! Salon Babyboom te Brussel, hét event in België op het gebied van zwangerschap en baby’s. Jonge mama’s en papa’s (in spé) kunnen er inspiratie opdoen op vlak van de nieuwste zwangerschaps- en babytrends. Werkelijk alles is er voor handen als het om de babylijst gaat!

Kom jij ook ? Vergeet zeker niet om een bezoekje te brengen op de stand van ABZ (H3) en laat je verrassen door onze Beestenboel matrascollectie. Ontvang een bon voor gratis Airgosafe hoeslakentjes en kom kijken naar de demonstraties van onze ventilerende Airgosafe matrastopper en onderhoudsvriendelijke Multicare matras.

Advies van onze slaapexpert

Je baby slaapt in het begin wel 15 à 20 uur per dag. Een goede ondersteuning en een gezonde slaapomgeving is van groot belang voor je baby. Het is dus belangrijk om stil te staan bij een degelijke babymatras.
Wij weten maar al te goed hoe moeilijk het kan zijn voor een kersverse ouder om zijn weg te vinden in al die babymatrasjes. Onze slaapexpert Serge helpt je daarom met plezier om de ideale babymatras en de passende accessoires te kiezen. En heb je een vraag over de slaap van je kind, bij ons kan je terecht! Daarenboven vind je bij ons ook voor alle broertjes en zusjes het gepaste slaapcomfort.

Wij demonstreren voor jou wat de voordelen zijn van Airgosafe en Multicare. Is de Airgosafe matrasstopper wel zo ventilerend en hygiënisch als wij zeggen? En bespaart de allergeendichte Multicare matras echt de kostbare tijd van alle mama’s als het om onderhoud van het matrasje gaat? Kom het met eigen ogen zien.

Allemaal beestenBeestenboel ABZ Kindermatras

De ABZ-stand kan je niet zomaar voorbij wandelen. De dieren of beesten van onze Beestenboel zullen beslist jouw aandacht trekken. Elk dier staat voor een unieke matras in de ABZ collectie. Ontdek de broertjes Kangoeroe en Wallaby, ze springen heel de dag vrolijk in het rond en staan dan ook voor kwaliteitsvolle pocketeren. Onze sterke vriend, de Mammoet staat voor degelijkheid en een sterke en stevige matras. Ontdek ook de andere dieren van onze beestenboel, zoals de Luiaard, het Stokstaartje en het Lieveheersbeestje.

Bij een bezoek aan onze stand ontvang je daarenboven nog een bon voor gratis Airgosafe hoeslakentjes bij aankoop van een Airgosafe topper of Combi matras. Deze bon kan je inruilen bij Dreambaby die ook vertegenwoordigd staat op Babyboom.

Kortom, genoeg redenen om even bij ons langs te komen. Tot dan!

Tickets en verdere info.