Airgosafe, het ideale kraamcadeau!

Airgosafe, het ideale kraamcadeau!

Hoera, er is een kindje geboren! Misschien had je het kraamcadeautje stiekem al maanden in de kast liggen en kon je niet wachten tot het moment dat je hem ein-de-lijk mocht geven. Mocht je toch nog op zoek zijn naar een handig en nuttig kraamcadeau; denk dan eens aan een Airgosafe. Daar scoor je beslist punten mee!

Veel ouders zijn blij met elk cadeau dat ze krijgen. Want: ‘Ah, dat had je écht niet hoeven doen hoor!” Op een geven moment wordt de stapel knuffels steeds groter en moet je toegeven dat je eigenlijk niet meer weet welke je van welke visite gekregen hebt.

Met Airgosafe geef je eens net iets anders. Een nuttig cadeau, daar houden papa’s en mama’s van! De baby kan er meteen op slapen en elke dag wordt de ouder eraan herinnerd dat jij ervoor gezorgd hebt dat zijn/haar kindje kan slapen in een comfortabele en geventileerde slaapomgeving. Score, score!

Wat is Airgosafe?

Met Airgosafe wil ABZ aan elk kind een comfortabele slaap geven. De topper kan op elke matras in dezelfde afmeting gebruikt worden. Door de opbouw van de matrastopper ben je er altijd zeker van dat de baby in een gezonde slaapomgeving vertoeft. De baby ligt als het ware op een luchtlaagje waardoor een optimale ventilatie wordt gegarandeerd. Dit is handig voor als de baby per ongeluk op zijn buikje rolt en zo met zijn gezichtje in de matras belandt, maar op die manier zal je kindje ook niet zweten.

Bij eventuele ongelukjes (zoals reflux) is de topper voorzien van een ondoordringbare onderlaag. ABZ heeft ook aan de ouders gedacht want de matrastopper kan je in zijn geheel wassen op 60°c.

Een Airgosafe dealer online of in je buurt:

MB205 Airgosafe Matrastopper 4