ABZ NV

ABZ is een van oudsher bekend matrassenmerk, gestart in 1921 en van origine uit Tilburg (NL). Eerder in die periode ook gekend als ASC of SGA. Naast het buitengewoon breed assortiment kindermatrassen worden alle uiteenlopende en bijzondere maten gemaakt.

 

Een constante innovatie brengt ons tot een ongekende specialisatie in baby- en kindermatrassen. We zijn dan ook de enige in de Benelux die alles zelf produceert in zo een groot assortiment. Er wordt dan ook voortdurig gewaakt op het gebruik van kindvriendelijke materialen met de nodige keuringen en certificaten.

 

In 1990 werd ABZ NV naar Overpelt (België) verplaatst waar tot op de dag van vandaag de productie en distributie plaats vindt.

 

Hartelijk welkom, bij ABZ NV – Overpelt

ABZ Overpelt
ABZ Overpelt2
Maatwerk Matras ABZ2

VISIE

 

De keuze van doordachte producten voor baby’s slaapcomfort is essentieel. Genoeg en goed slapen is heel belangrijk voor de gezondheid en ontwikkeling van een baby. Tijdens de diepe slaap worden groeihormonen aangemaakt. Baby’s worden al slapend groot!

ABZ is al bijna 100 jaar een toonaangevende fabrikant van baby- en kindermatrassen. Comfort, gezondheid en veiligheid staan er centraal.

 

MISSIE

 

A never ending journey

Mensen betrekken bij alle facetten van comfortabel, gezond en veilig slapen. Het laten kennismaken met de evolutie in slaapcomfort: vroeger en nu. En voor de toekomst baanbrekend ondernemen. Steeds streven naar verbetering in performantie bij het inzetten van alle productiefactoren. Met duurzaam respect voor mens en omgeving om via innovatie te komen tot kwalitatief hoogstaande producten.

 

DOELGROEP(EN)

 

(Toekomstige) ouders en grootouders. Betrokken mensen met aandacht voor het welbehagen en de verzorging van baby’s (bv. kinderopvang). Mensen die comfort, veiligheid en gezondheid vooropstellen voor kinderen in het algemeen (bv vakantieparken).